Particuliere verzekeringen

Bij UVEO kunt u terecht voor alle mogelijke particuliere financiële producten zoals schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, spaarrekeningen, levensverzekeringen en lijfrentes, inkomensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, uitvaartverzekeringen, beleggingsrekeningen en kredieten.

Soorten verzekeringen

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen zoals bv. een auto- of inboedelverzekering kunt u bij ons als losse polis afsluiten maar ook in een Totaalpakket. Bij meerdere verzekeringen in een pakket kan uw pakketkorting oplopen tot wel 12%.

Uitvaartverzekeringen

Begrafenissen en crematies zijn tegenwoordig erg kostbaar. Veel mensen sluiten dan ook een uitvaartverzekering af om er voor te zorgen dat de nabestaanden niet voor de kosten van de uitvaart op hoeven te draaien. Uitvaartverzekeringen via UVEO zijn er al voor enkele euro’s per maand.

Zorgverzekeringen

Sinds enkele jaren is het zorgstelsel helemaal veranderd. Sluit uw huidige verzekering nog wel aan bij uw wensen en betaald u niet teveel? Bij UVEO kunnen wij zorgverzekeringen van verschillende grote zorgverzekeraars aanbieden en afstemmen op uw wensen. Bovendien kunnen wij uw zorgverzekering onderbrengen in een collectiviteit waardoor u een korting op uw premie krijgt. De kortingen lopen op tot wel 10%.

Overlijdensrisicoverzekeringen

Wist u dat de tarieven van overlijdensrisicoverzekeringen de afgelopen vijf jaar zo’n 25 – 50% goedkoper zijn geworden? Heeft u een verzekering uit 2006 of eerder dan is de kans groot dat u flink kunt besparen door uw verzekering over te sluiten naar een nieuwe overlijdensrisicoverzekering. Wij kunnen u de voordeligste overlijdensrisicoverzekeringen van dit moment aanbieden.

Vermogensopbouw

Wilt u vermogen opbouwen? Dit kan uiteraard op diverse manieren worden opgebouwd. Wij bieden u spaarrekeningen met hoge rentes, beleggingsrekeningen en levensverzekeringen met lage kosten en lijfrentes met veel keuzeopties. Een steeds populairder wordende manier van lijfrenteopbouw is Banksparen. Uw dure oude lijfrentepolis omzetten naar een Bankspaarlijfrente? Dat kan! Voor meer informatie neem contact op.

Inkomensverzekeringen

Stel u wordt arbeidsongeschikt of werkloos, kunt u van de uitkering die vaak 70% of minder is van uw huidige inkomen dan nog blijven leven en wonen zoals u nu doet? Waarschijnlijk niet. Ook voor dit soort problemen zijn er verzekeringsoplossingen beschikbaar die u de mogelijkheid bieden om tot 100% van uw huidige inkomen te blijven ontvangen in geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Kredieten

Ook voor doorlopende kredieten en persoonlijke leningen kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met vooraanstaande kredietverstrekkers en kunnen u daarom altijd een scherpe rente bieden en u adviseren welke kredietvorm het beste bij u past. Een offerte heeft u al binnen enkele uren na het eerste contact. Let op! Geld lenen kost geld.

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in een offerte van één van de bovenstaande producten of wenst u aanvullende informatie hierover? Laat dit dan aan ons weten middels het contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.