Hypotheken

Klanten aan het woord

De uitleg is duidelijk en in begrijpelijke taal, wat ook altijd erg prettig is als je zelf hier niet helemaal in thuis bent. Goed advies en denkt ook met je mee. Aanrader!

Jolanda
Aankoop ander huis, Veghel

Voor velen is het kopen van een huis en de hypotheek die daarbij hoort een van de belangrijkste financiële beslissingen die men in zijn of haar leven neemt. Professionele begeleiding en advies is dan ook geen overbodige luxe.

Voor een vakkundig en klantgericht hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen adviseren en bemiddelen in de hypotheken van vrijwel alle geldverstrekkers die in Nederland actief zijn en daarom zijn wij altijd in staat u te voorzien van een hypotheek die bij u past.

Benieuwd wat eerdere klanten van onze dienstverlening vonden? Kijk dan eens naar onze Klantbeoordelingen op Independer.

Hypotheektarief

Onze tarieven voor advies & bemiddeling voor nieuwe hypotheken variëren van €1.495 tot €2.295. Daarbij maken wij onderscheid tussen één of twee aanvragers en zaken als starters en niet-starters, loondienst en zelfstandig. Wilt u het tarief weten voor uw persoonlijke situatie? Kijk dan eens op de pagina Advieskosten berekenen.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is zeer ruim van aard in tegenstelling tot veel andere hypotheekaanbieders en omvat de volgende werkzaamheden:

Het inventariseren van uw persoonlijke situatie en wensen

Het onderzoeken van een hypotheekconstructie die past bij uw persoonlijke wensen en bestedingsmogelijkheden, daarbij rekening houdend met de voor u geldende fiscale regels.

Uitleg van de voor- en nadelen van de verschillende opties waarbinnen uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Het opstellen van een aanvraag voor offertes bij één of meer financiële instellingen.

Het vergelijken van de ontvangen offertes en advisering aan u ten aanzien van de keuze van de af te sluiten hypotheekconstructie en financiële instelling.

Advisering van eventuele aanvullende verzekeringen gericht op het beschermen van het door u aan te kopen pand, alsmede voorzieningen gericht op het betaalbaar houden van de woonlasten ingeval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden van (één van) de kostwinner(s).

Het verzorgen van alle contacten met de financiële instelling om te komen tot een definitief akkoord over de aan u te verstrekken hypothecaire geldlening en de aan de hypotheek verbonden verzekeringen.

Het controleren van de hypotheekakte en de verzorging van de contacten tussen de geldverstrekker en de notaris waar de hypotheekakte zal worden ondertekend.

  • Het verzorgen van een aanvraag voor een taxatierapport voor de hypotheekaanvraag bij een erkende taxateur.
  • Begeleiding bij de aanvraag van Voorlopige teruggaaf van het belastingvoordeel (kosteloos).
  • Begeleiding bij het indienen van de Belastingaangifte over het jaar van aankoop (kosteloos).

Het beheer van uw hypotheek gedurende de looptijd.

Klanten aan het woord

De uitleg is duidelijk en in begrijpelijke taal, wat ook altijd erg prettig is als je zelf hier niet helemaal in thuis bent. Goed advies en denkt ook met je mee. Aanrader!

Jolanda
Aankoop ander huis, Veghel

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek